Sima Maung Artinya

Sima Maung Artinya. 1ma·ung n 1 bau yg busuk; 2 rasa atau bau yg.

Pembangkitan Power Gendam Sima Maung
Pembangkitan Power Gendam Sima Maung from www.naqsdna.com

2 rasa atau bau yg. Mantra sima sabangsa kénéh jeung pangabaran nyaéta pangawasa nu aya (nu diagem) ku salah saurang jelema, nu maksudna pikeun meruhkeun nu lian.nu gaduh sima biasana tara kadéséh. Maung memiliki arti dalam kelas nomina atau.

Read more